Välkommen till Campus Nyköpings webbansökan!

Du kan se vilka kurser och utbildningar vi erbjuder genom att söka i vår kurskatalog.
Innan du gör din ansökan behöver du skapa ett studerandekonto genom att klicka på "Skapa nytt studerandekonto”. För att kunna skapa ett konto krävs en e-postadress.När du har skapat ett konto kan du genomföra din ansökan genom att följa instruktionerna.

Bifoga betyg
Observera att dina tidigare betyg ska bifogas elektroniskt genom att du laddar upp dem på vår ansökningswebb. Om du inte har alla dokument elektroniskt kan du:

  • Skanna dokumenten (t ex på ett bibliotek)
  • Få hjälp med skanning i receptionen på Campus Nyköping
Urval!
Vuxenutbildningen har begränsade ekonomiska resurser. Om alla sökande inte kan beviljas studier görs ett urval. Urval sker i enlighet med 3 kap 7§ i Förordning om kommunal vuxenutbildning (SFS 2011:1 108).

OBS! 
Om du önskar komplettera din gymnasieutbildning med kurs/er som krävs för särskild behörighet till högre utbildning, ska du för varje kurs ange till vilken utbildning kursen krävs.
Detta görs i studieplanen, steg 2 (B) i ansökan. Skriv i textrutan ”syfte med ansökan” namn på sökt kurs och vilken utbildning kursen ger behörighet till.Campus Nyköping - en trygg skola
Här kan du läsa om vårt arbete med trygghet

                          

Logga in med ditt studerandekonto

Har du inget studerandekonto?

För att du ska kunna göra en ansökan måste du skapa ett studerandekonto. När du har det kan du logga in, skapa och skicka din ansökan.

SFI-anmälan / Application for Sfi courses

Information

Du når våra studie- och yrkesvägledare via mejl, syv@nykoping.se

Telefontid: Måndag – torsdag 8.30-9.30, 0155-248785

Alvis logo Alvis från Gotit